#1

nike air max 97

in OST to PST Tue Apr 10, 2018 7:39 am
by ElvisSmedley • 3 Posts

Dekoreret af premium struds nike air max 97 hud detaljer, markerer i dag ankomsten af Nike Sportswear s nyeste Nike Air Shark Trainer. Set i en officiel sort og atomrød farveløsning, klassificeres denne klassiske 70s Nike Shark klap-inspirerede model klædt i sort læder øverst og viser traditionel NIKE branding på både hæltælleren og midtfoden til en komplet finish. Hvis du er fan af Nike Air Shark Trainer PRM "Black / Black-Atomic Red", tag den i dag for $ 125 hos alle deltagende NSW-forhandlere.

Tilmelding til morgendagens episke udgivelsesdag vil være ankomsten af Nike Air Python Lux SP. Mens denne retro er blandt de meget forventede udgivelsesmængder, vil de kun blive frigivet hos udvalgte NSW-forhandlere i morgen. En særlig forhandler, Bodega i Boston, vil få disse dårlige drenge til salg i morgen i deres butikshændelse, der starter kl. 11.00. Tjek et andet kig på denne kommende retro efter hoppet og sørg for nike free 5.0 at fortælle os, hvor disse falder på din liste over spark til cop i AM.

Hvad kombinerer en nem slip-on-stil med innovativ teknologi, vil Nike Lunar Fly306 snart slippe ud i fire nye farveveje. I øjeblikket på vej til at vælge Nike Sportswear-forhandlere i denne weekend, introducerer denne serie nye nike presto smag, der inkluderer sort / volt, Royal / Orange, Varsity Maize / Black og Crimson / Black. Hvad der i det væsentlige har en åndbar mesh øvre, vil hver silhuet også gøre behagelige Lunarlon mellemsål og fed. Gør det bare midfootremme. Forventes at ankomme engang tidligt næste år, hold dig opdateret til Sneaker Files for release detaljer.

Nok af OG retros og bringe lidt mere Jordan 1 Mid farve måder, right? Nå, det gør Nike netop med denne nye udgave af Air Jordan 1 Mid i en levende sort, guld og rød farvelægning. Jordan 1 Mid har premium læder til den nike free run øverste, og har utrolig detaljer på læderhælen og tåregionen. Den metalliske guldbeklædning på øvre, swoosh og tå fremhæver virkelig det rigtige aspekt af sneakeren, der bringer stil og luksus. De røde accenter passer fint sammen, men hvad der synes at være tilfældigt og nu tænkt at være smart er det lille tryk på blåt på det indre.

Hvis du har fulgt Gourmet Kickz 305 brugerdefinerede serier, har du været vidne til en samling fuld af farver og udsøgt detaljer. Tilføjelsen til den virkelig en af en venlig gruppe er denne seneste tilføjelse til familien, den 305 Nike LeBron X s. Anvendelse af det samme tropiske udseende, der er placeret på alle de andre modeller i serien, fortsætter Gourmet Kickz med at sætte deres kreative dygtighed på fuld skærm. Bortset fra den iøjnefaldende grafik, vil sneakerheads også bemærke, at disse spark har faktisk været belagt med glød i den mørke maling, der kun rammer disse par af toldniveauet af intriger. Læs videre efter springet for at tjekke et detaljeret kig på Gourmet Kickz nyeste tilbud og sørg for at fortælle os, hvor disse er blandt dine yndlings tilpassede spark.

De kreative sind over på NSW søger at skubbe de nike air max 90 kreative grænser for konventionen endnu mere med den kommende udgivelse af dette Hologram Nike Air Force 1 Downtown Hi. Fra billederne nedenfor vil alle jer snehoved bemærke, at Swoosh og hæl badge vil ankomme dækket af et prangende holografisk materiale, der helt sikkert kommer i øjnene. Hvad er endnu mere interessant er at på ål badge, disse sparker sport et Nike logo, der ligner det i dette år Area 72 kollektion. Læs videre efter hoppet for at tjekke nogle flere vinkler, og sørg for at holde det låst til SneakerFilesfor at finde ud af, hvornår disse samlinger kommer ud.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: LenClark
Board Statistics
The forum has 2221 topics and 7667 posts.